Kamuoyu Duyurusu

Work PVC Kilit Sistemleri olarak; kurulduğumuz günden bu yana misyonumuz olan “kalitesiyle bilinen ürünleri sektöre saygılı bir biçimde sürekli geliştirmek’’ ilkesinden taviz vermeden, sektöre katmış olduğumuz yeniliklerle vizyonumuz doğrultusunda emin adımlarla ilerlemekteyiz. Tasarım ve geliştirme süreci tamamen firmamıza ait olan onlarca patent belgeli ürünümüz, firmamız bünyesinde üretilmeye devam etmektedir.

Ancak, sektörde “merdiven altı” olarak tabir ettiğimiz bazı imalathanelerde, resmi olarak Work PVC Kilit Sistemleri adına tescilli bazı ürünlerin, yasadışı yollarla, tamamen korsan bir şekilde üretildiğini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Firma avukatlarımızın çalışmaları sonucunda tespit edilen imalathaneler takibe alınmış olup, ilgili firmaların yetkilileri hakkında, “Sınai Mülkiyet Kanunu” doğrultusunda , “Patent veya faydalı model sahibinin izni olmaksızın buluş konusu ürünü, kısmen veya tamamen üretme sonucu taklit etmek, kısmen veya tamamen taklitle meydana getirildiğini bildiği ya da bilmesi gerektiği halde tecavüz yoluyla üretilen buluş konusu ürünleri satmak, dağıtmak veya başka bir şekilde ticaret alanına çıkarmak, bu amaçlar için ithal etmek, ticari amaçla elde bulundurmak, uygulamaya koymak suretiyle kullanmak, bu ürünle ilgili sözleşme yapmak için öneride bulunmak, patent sahibinin izni olmaksızın buluş konusu usulü kullanmak veya bu usulün izinsiz olarak kullanıldığını bildiği ya da bilmesi gerektiği halde buluş konusu usulle doğrudan doğruya elde edilen ürünleri satmak, dağıtmak veya başka bir şekilde ticaret alanına çıkarmak ya da bu amaçlar için ithal etmek, ticari amaçla elde bulundurmak, uygulamaya koymak suretiyle kullanmak veya bu ürünlerle ilgili sözleşme yapmak için öneride bulunmak” maddesi uyarınca yasal işlem başlatılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Pencere Sistemleri

Lokasyon

world-map

İ.O.S.B. Mahallesi Demirciler Sitesi B6 Blok No:144
İkitelli / Başakşehir / İSTANBUL
Tel : +90 212 671 28 96 - +90 212 671 28 97
Faks : +90 212 671 28 98
Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Mualla