Kurumsal

1986 yılında ‘’Pilca Emniyet Kilitleri’ markasıyla kilit imalat sektörüne adım atan Yapı Kilit,değişen piyasa talepleri doğrultusunda 2002 yılında ‘’Work PVC Kilit Sistemleri’’ markasıyla PVC Kapı ve Pencere Aksesuarları sektörüne adım atmıştır. Kurulduğu günden beri ‘’yüksek kaliteyi ulaşılabilir biçimde tüketiciye sunmak’’ ilkesiyle başarılı bir duruş sergileyen Work Kilit,İkitelli Organize Sanayi Bölgesindeki 1.500 m2’lik kapalı alanda,deneyimli ekibiyle üretiminin %70’lk kısmını yurtdışına ihraç etmektedir.

Üretim kapasitesini güçlendirmeye yönelik yatırımlarla ürün portföyünü sürekli güncelleyen Work Kilit, PVC ve Alüminyum doğrama kilitleri, karşılıklar, emniyet kilitleri gibi geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Sektöre katmış olduğu yenilikleri onlarca patent belgesiyle tescilleyerek, değişen ve gelişen müşteri talepleri doğrultusunda sürekli modernleşme yolunda ilerlemektedir.

Misyon’u ;

Sektöründe kalitesiyle bilinen ürünler sunmak, çalışanlarına ve müşterilerine saygılı, sürekli öğrenen, gelişen yapısıyla adından bahsedilir bir marka olmaktır.

Vizyon’u ;

Kurulduğu günden beri ilke edindiği kalite politikasından taviz vermeden, güvenilirlik çerçevesi içinde, üretim kapasitesini arttırmak, Türkiye ve Dünya pazarında tanınmış bir marka haline gelmektir..

Pencere Sistemleri

Lokasyon

world-map

İ.O.S.B. Mahallesi Demirciler Sitesi B6 Blok No:144
İkitelli / Başakşehir / İSTANBUL
Tel : +90 212 671 28 96 - +90 212 671 28 97
Faks : +90 212 671 28 98
Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.